Vrsta poboljšanja Graphene

Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu


1 , TIP: SE1430

2 , ZNAČAJKE

( 1 ) Mala količina može značajno poboljšati mehanička svojstva kompozita. Na primjer, dodavanje volumena 0,02% može imati 100% povećanje čvrstoće šoka i 50% povećanje elongacije savijanja nezasićenih poliesterskih smola.

(2) Za lako dispergiranje i tlo.

3 , PRIMJENA :

Koristite za pojačanje polimernih kompozita, kao što su plastika, smola, guma, stakleno vlakno i kompoziti od karbonskih vlakana.

4, SPICIFICATIONS:

Tip

Tehnički podaci

Izgled

pH

 

slavina  

gustoća
( G / cm3)

Specifično  
površinski
područje
( M2 / g )

H20
( Wt% )

Čestica
veličina
( D50, um )

C
( Wt% )

O
( Wt% )

S
( Wt% )

Metal  
ion
( Ppm )

SE1231

Crno
puder

≥3

0,1

≥180

4.0

10.0

75 ± 5

16 ± 3

0.5

100

5 , RUKOVANJE I SKLADIŠTENJE

Nosite odgovarajuću zaštitnu odjeću i sigurnosne rukavice kako biste izbjegli izravan dodir s tijelom. U slučaju kontakta, isprati s puno vode. Poduzmite odgovarajuće načine kako biste izbjegli prašinu. Držite ventilaciju i postavite kolektore prašine kako biste izbjegli udisanje. Pažljivo opterećenje i pražnjenje radi zaštite od oštećenja.

Čuvati u čvrsto zatvorenim spremnicima na suhom, hladnom i dobro prozračenom mjestu, i držati podalje od izvora paljenja ili topline. Držite se daleko od jakog redukcijskog sredstva i gorivih tvari. Provjerite jesu li paketi bez oštećenja ili propuštanja. Nakon otvaranja pakiranja odmah upotrijebite proizvod. Djelomično upotrijebljeni paketi trebaju biti ponovno čvrsto zapečaćeni. Proizvod je osjetljiv na vlagu. Ako je proizvod podigao vlagu, ili zbog oštećenja ambalaže ili otvorene pohrane, suhi proizvod nekoliko sati na 80 ° C kako bi se postigao status vlage.

6 , PRIJEVOZ

Prema rezultatima samotamnjenja, kada se tvar prevozi u ambalaži s volumnim udjelom većim od 3 m3, Klasa opasnosti: nema, UN klasifikacija: nema, oznaka pakiranja, nema. Kada se tvar prevozi u pakiranju s volumenom većom od 3 m3, klasa opasnosti, 4.2, UN broj 3088, oznaka pakiranja, samouvladiva tvar, pakirna skupina: III. Naziv isporuke: organska organska tvar koja se ne zagrijava, nije klasificirana.

Rok trajanja proizvoda je 3 godine ako je pohranjen u originalnom pakiranju netaknutom.

Komentar: Specifikacije proizvoda mogu biti kupci po potrebi.

Šesti Element Inc je jedan od vrhunskih poboljšanja vrste grafena proizvođača i dobavljača, a također i profesionalna tvrtka i tvornica, dobrodošli na uvoz poboljšanje tipa grafena proizvoda od nas.

Upit