Grafitni oksid

Grafitni oksid
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

1 , TIP : SE2430 (prah) / SE2430W (mokri kolač) / SE2430S (suspenzija)

2 , KARATERISTIKE

(1) Biti bogat funkcionalnim skupinama koje sadržavaju kisik, kao što je hidroksilna skupina, karboksilna skupina i epoksi skupina.

(2) može se lako presađivati ili modificirati za in-situ polimerizaciju ili integraciju s polimernim kompozitima, dajući tako dobra električna i toplinska vodljivost, kao i mehaničko pojačanje matricama.

(3) U usporedbi s praškom, mokri kolač od grafitnog oksida bit će lakše izvaditi u disperziju grafenskog oksida i formirati tanke filmove.

(4) U usporedbi s prahom i vlažnim kolačem, mješavina grafena oksida ima mnogo veći sadržaj jednoslojnih pahuljica.

3 , PRIMJENA

Koristite za polimerne kompozite, kao što su plastika, smola, guma, stakleno vlakno i kompoziti od ugljičnog vlakna, kao i za materijale usporene vatre.

4 , SPECIFIKACIJE

Tip

Tehnički podaci

Izgled

Kruti sadržaj ( wt% )

pH

slavina
gustoća
( G / cm3
)

Viskoznost
( MPa · S
)

apsorbanciie
omjer
A230 / A600

C (
tež%
)

O / C
krtica
omjer

SO 4
2- (
Wt% )

Cl (
tež%
)

Metal
Ion (
Ppm )

SE2430

Smeđi prah

---

1.8 ± 0.3

1.0

---

---

47 ± 5

0.6 ± 0.1

8.0

1.0

100

SE2430W

Smeđi tijesto

45 ± 5

1.2

---

≥2000

≥45

47 ± 5

0.6 ± 0.1

8.0

1.0

100

SE2430S

Smeđe otapalo

0 ~ 0.1

---

---

---

---

47 ± 5

0.6 ± 0.1

---

---

---

5 , RUKOVANJE I SKLADIŠTENJE

Nosite odgovarajuću zaštitnu odjeću i sigurnosne rukavice kako biste izbjegli izravan dodir s tijelom. U slučaju kontakta, isprati s puno vode. Poduzmite odgovarajuće načine kako biste izbjegli prašinu. Držite ventilaciju i postavite kolektore prašine kako biste izbjegli udisanje. Pažljivo opterećenje i pražnjenje radi zaštite od oštećenja.

Čuvati u čvrsto zatvorenim spremnicima na suhom, hladnom i dobro prozračenom mjestu, i držati podalje od izvora paljenja ili topline. Držite se daleko od jakog redukcijskog sredstva i gorivih tvari. Provjerite jesu li paketi bez oštećenja ili propuštanja. Nakon otvaranja pakiranja odmah upotrijebite proizvod. Djelomično upotrijebljeni paketi trebaju biti ponovno čvrsto zapečaćeni. Proizvod je osjetljiv na vlagu. Ako je proizvod podigao vlagu, ili zbog oštećenja ambalaže ili otvorene pohrane, suhi proizvod nekoliko sati na 80 ° C kako bi se postigao status vlage.

6 , PRIJEVOZ

Prema rezultatima samotamnjenja, kada se tvar prevozi u ambalaži s volumnim udjelom većim od 3 m3, Klasa opasnosti: nema, UN klasifikacija: nema, oznaka pakiranja, nema. Kada se tvar prevozi u pakiranju s volumenom većim od 3 m3, klasa opasnosti, 4.2, UN broj 3088, oznaka pakiranja, samoupravljačka tvar, pakirna skupina: III. Naziv isporuke: organska organska tvar koja se ne zagrijava, nije klasificirana.

Rok trajanja proizvoda je 3 godine ako je pohranjen u originalnom pakiranju netaknutom.

 

Komentar: Specifikacije proizvoda mogu biti kupci po potrebi.


Šesti element Inc je jedan od najviših proizvođača i dobavljača grafitnih oksida, te profesionalna tvrtka i tvornica, dobrodošli na uvoz proizvoda od grafitnih oksida od nas.

Upit