Rešetku oksid suspenzija

Rešetku oksid suspenzija
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

1Tip:SE3122SE3522SE3521

2KARAKTERISTIKE

)1)Biti bogata koja sadrži kisik funkcionalne grupe, poput hidroksilne skupine i epoksi grupa kataliziraju grupa.

)2)Može biti lako cijepljenjem ili modificirana za na licu mjesta polimerizacije ili integracije s polimernih kompozita, stoga ja dobra električna i Toplinska vodljivost, te mehanički pojačanje u matrice.

)3)SE3122 i SE3522 ima dobar vodene disperzije,sa stopom jedan sloj>90%,što može otopiti sa vodom po malo miješajući;Nakon tretmana, SE3521 će imati iste disperziju vode kao SE3122 i SE3522.

3APLIKACIJA

Koristiti za kompozitne plastike, smole, gume, vlakana kompozita, također za Cink anoda i katoda materijala Li-ion baterije, rešetku toplinska provodljivost filma i katalizator utovara.

4SPECIFIKACIJE

Tip

Specifikacije

Izgled

Čvrste sadržaj)%)

veličina čestica)D50 = μm)

pH

PH kontrolni postupak

Packaginga

Oznake

SE3122

Crni suspenzija

0,8% ±0. 2%

10±2

≈1.8

Korištenje baze kao što:NaOH, KOH, i amonijak (preporučiti kupca za podešavanje)

1L,3L,5L,30-,200L,1T zatvorenoj cijevi

Stabilan

SE3522

Crni suspenzija

1% ±0. 2%

2.3±0.2

≈1.8

Stabilan

SE3521

Smeđa suspenzija

6,5% ±0. 5%

2.5±0.5

≈0.5

Slojevito

5RUKOVANJE I SKLADIŠTENJE

Nositi odgovarajuću zaštitnu odjeću i zaštitne rukavice kako bi izbjegli direktan kontakt s tijelom. U slučaju kontakta, isperite s mnogo vode. Trgovina u čvrsto zatvorene kontejnere sa 6 mjeseci rok trajanja, preporučuje se koristiti što je prije moguće nakon unsealing analogna. Izložena za dugo vrijeme će dovesti do: površina disperzija filma; adsorpcija prašine nečistoća u zraku će promijeniti čvrstog sadržaja, pH, čistoći i drugim fizikalnim svojstvima;Predloženi za temperatura je 5-35 ℃, temperatura je previsoka, voda će ispariti i cijev će se proširiti, što će utjecati na sadržaj čvrstih proizvoda, ali to neće utjecati na izvođenje samog proizvoda;Kloni se snažno smanjenje agent i zapaljiva.

6PRIJEVOZ

Neograničeni robe. Izbjegavajte insolacija, kiše, propuštanje i natpise sa. Zabranjeno je bacanje. Učitavanje i pražnjenje pažljivo kako bi zaštitili od oštećenja. Dalje od izvora zapaljenja ili topline. Ne može prevoziti s korozivnih materijala.

Komentar: Specifikacije proizvoda može biti kupac je prema potrebi.

Šesti Element Inc je jedan od najboljih razini rešetku oksid suspenzija proizvođača i dobavljača, i također profesionalne tvrtke i tvornice, Dobrodošli u uvoz rešetku oksid ovjesa proizvoda od nas.
Upit