Kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir zaslona tržišne trendove

Kapacitivni Touch Panel na tržištu može se podijeliti u dvije osnovne kategorije dodirivanja. "Capacitive Touch Panel" i "izravni dodir površine zaslona".

Notepad touchpad je "neizrazit dodir" primarni zastupnik njegovih senzora uglavnom su dvostruka projekcijska kondenzator, Synaptics, Alpe i ELAN uklesali su tržište.

Nasuprot tome, tehnologija i tržište "izravni dodir na površini zaslona" mnogo su složenije, kao što je poznato da ima šest osnovnih tehnologija dodirivanja, oko 20 vrsta dodirnog tipa; Moduli s dodirnim modulima također su globalni Postoji više od 150.

2011 - 2018 Kapacitivni Touch Panel tržišne situacije pokazuju da je u 2007, broj touchpad 3.08 milijuna, prihod od 1,3 milijarde dolara ...

Trend razvoja touch tehnologije

2008 - 2017 Kapacitivni Touch Panel market tehnologija aplikacijski grafikon pokazuje da projekcija Kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir zaslona je mainstream Capacitive Touch Panel market tehnologije.

S iPhoneom, iPadom i drugim proizvodima koji koriste projicirni kondenzator (P-Cap) tehnologiju dodirne tehnologije, projekcijska tehnologija Capacitive Touch Panel postala je srca milijardi korisnika kojima se dodiruju standardi iskustva: sinkronizacija s više točaka, vrlo lagani dodir, glatka Dizajn bez obruba, izvrsne optičke performanse i najveću pozornost na savršeno korisničko iskustvo.

Prednosti i ograničenja tehnike projektivne sposobnosti

Podrška za neograničeni multi-touch, vrlo lagani dodir (bez pritiska), za podršku industrijskom dizajnu bez rubova, visoku kvalitetu prikaza na ekranu (indeks refrakcije koji odgovara ITO-u), iznimno izdržljiv (dodirni upravljač je vrlo dobar od zaštite) bez Utjecaj usitnjavanja ili kontaminanata, ova serija očitih tehničkih prednosti, tako da gotovo svi potrošački uređaji, uključujući mobilne telefone, tablet računala, superknjige koriste ili će koristiti ovu tehnologiju dodira.

Kapacitivni panel osjetljiv na dodir Nepotrebno je reći, na trendu tržišta, projekcijska tehnologija kapacitivnog dodirivanja postala je "vladar" industrije dodira.

Kapacitivni panel osjetljiv na dodir Osim opreme za potrošače, njegova primjena na vertikalnom tržištu također je snažan trend razvoja, osobito na medicinskom tržištu, tržištu igara i tržišta za informacije. Potražnja na tržištu za MTBF opremom (prosječni interval neuspjeha), multi-touch i dodirivanje potreba tržišta igara za svoj uređaj s više dodirima, zahtjevi za nulte granične projekte; Kapacitivni Touch Panel informacijski upit tržišne opreme MTBF (prosječni neuspjeh Vrijeme trajanja intervala) potražnje za tim tržištima mora se prebaciti na tehnologiju projekcije dodirnih uređaja.

Kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir Na trenutačnom tržišnom prosjeku tehničke razine projektor kondenzatora na tim tržištima ograničava samo: kada veličina zaslona bude veća od Tablet PC-ja, trošak opreme će pokazati eksplozivan rast, veličinu tržišta velikog kontrolera i Performanse su i dalje nestabilne izvedbe.