Kapacitivni Touch Panel, te odaberite u redu.

Sada brzi razvoj Internet, tehnologija sve više razvija i dodir zaslona također prati trend vremena ukrcali čast prijestolje. Sada, mi živimo u niz velikih i malih ekrana, zaslon mobilnog telefona, u sustav, banke za poslovanje na zaslonu, kao i rad tvornici zaslonu i u velikim i malim mobilne zabave Objekti i tako dalje, da priča o životu susrećemo zaslona te godine bojim se da ne može završiti i zaslon osjetljiv na dodir kao ukupno kralj zaslona, razne elektroničke opreme teško, kako bi trebao izabrati?

Prednosti kapacitivni Touch Panel:

(1) kapacitivni Touch Panel treba samo na dodir, bez potrebe za generiranje signala tlaka.

(2) kapacitivni Touch Panel u proizvodnji samo jednom ili nema potrebe za ispravljanje i buntovna tip zahtijeva redovite korekcije.

(3) kapacitivni Touch Panel život će biti duži, jer komponente kapacitivni Touch Panel bez ikakvih kretanja. Buntovna touch ekrana, gornjem ITO filma treba biti dovoljno tanka da se elastični zavoj na podlozi ITO filma.

(4) kapaciteta tehnologija je superioran u odnosu na otpor tehnologija u lagani sustav i gubitak energije.

(5) kapacitivna tehnologija nose otpornost, dugotrajnost, korisnik korištenje održavanje troškovi, pa proizvođača Ukupni operativni troškovi mogu se smanjiti

Kapacitivni Touch Panel je primijenjen na razne uređaje, pozicioniranje jedne točke staze / analogni miša pritisnite je njegova osnovna funkcija, i više prst gesta postupak prepoznavanja i aplikacija na trenutnom tržištu hot spotova. U prenosiv aplikacija, korisnik može koristiti samo uređaj u jednoj ruci i koristiti samo s druge strane, tako da je osobito važno identificirati geste poput grabbing, prevođenje, istezanje, sažimanje, rotiranje i okretanja preko mnogostruk prst