Rešetku doći na vašoj strani

Gubitak težine automobila

električni automobil

I narod u životu najviše naširoko koristi u polje graphenes na broj prometa. "Masovno gustoća rešetku puder je jedini 3 g/l, koji je, bocu mineralne vode 500 ml je ispunjen rešetku samo teži 1,5 grama, ali rešetku je 200 puta jači od čelika, snage najveće materijal." Li Xiaoming rekla da karakteristike rešetku idealan lagani područja transporta materijala.

Podaci pokazuju da ako smanjenju od 10% tjelesne težine vozila, potrošnja goriva može se povećati za 6% do 8%; auto priprema kvaliteta za svako smanjenje od 100 kg, 100 km goriva može se smanjiti 0,3 do 0,6 litara. Stoga je nužno je poboljšanje gospodarstva vozila smanjivanjem težine vozila tijela za rešetku modifikacija tretman. U vožnji, nakon težina auta, Ukupno ubrzanje automobila će biti znatno poboljšana osjetljivost kontrola postaje veći, stabilnost kontrolu vozila, buku, vibracije i drugi aspekti su poboljšani.

U automobilske gume, Sichuan University, stanje ključ laboratorija polimernih materijala inženjerske samostalno razvio svjetski prvi rešetku gume. Osim toga, prvi zrakoplov koristeći rešetku ojačana krila modela zrakoplova Prospero u Britanski Farnborough International Airshow uspješan let; 2016 u europskim kompozitnih materijala izložbe, izložena je opremljena sa rešetku - polipropilen kompozitni propelera UAV, mehanička svojstva i termalne performanse su poboljšane.

Okolina je dio glavne aplikacije za rešetku. "Izgled rešetku baterije kako bi se postigla 'zeleni život, zelena putovanje' koncept, ovaj poziv zelene." Kineske akademije znanosti, Shanxi ugljena kemijske asistent istraživač Dr. Su Fangyuan rekao je da rešetku koristi za baterije proizvode, kao što je trenutni broj gradova ulice posjeduje super kondenzator nove energije autobus. Super kondenzator je tradicionalni kondenzatora i baterije između elektrokemijske energije uređaj za pohranu, u blizini autobusa, elektronske igračke, svijetla, što se tiče smart grid, elektrane imaju svoje mjesto i super kondenzator materijal koji se koristi je rešetku .

U ovom trenutku, mnogo električnih vozila za litij-ionsku bateriju kao izvor napajanja, litij baterija zbog svoje karakteristike vrijeme punjenja je općenito duže (2-3 sata). Rešetku kao nano-vodljivi mogu dodavati svoje inovativne primjene u litij može znatno smanjiti unutarnji otpor, poboljšati punjenja, punjenje vremena očekuje se skratiti do 1 sat. Istraživači novinarima na licu mjesta demonstracije rešetku kondenzatora brzo i iscjedak eksperimenata, novinar vidio komad rešetku produkciji energije i iscjedak samo deset sekundi.

U isto vrijeme, dodajući rešetku možete smanjiti bateriju od gubitka topline, poboljšati performanse sigurnosti baterije, a u određenoj mjeri, poboljšati gustoću energije baterija, povećanje kilometraže auta, olakšati putovanje tjeskobe, poboljšati vozila korištenje.