Rešetku ploča katalizator

Ograničenja rešetku

1, visoka cijena, najviša cijena dosegla 5000 yuana/gramu, u industriji, "Crnog zlata", rekao je, zato rešetku tehnologijom igrači su u osnovi sam-ovi, IBM, Intel i drugi važni razlozi za divovi.

2, rešetku tehnologije postoje ograničenja, rast zahtijeva strogu kontrolu uvjeta.

3, možete postići velikih aplikacija.

Veličina tržišta rešetku

Prema Kini rešetku industrija savez očekuje, trenutni globalni godišnji kapacitet rešetku dosegla 100 tona, u narednih pet godina za deset godina dostići nivo kilotone. Do 2020, globalno tržište veličine rešetku će premašiti 100 milijardi yuana, od kojih Kina obračunava za 50% do 80%, Kina će biti u industriji globalne rešetku igra vodeći i temeljne uloge.

Rešetku hiper put

Rešetku spekulacije karakteriziraju dugi ciklus, koncept još više tehničkih otkrića jednostavno tražio nakon. Kao što je jednom rešetku tranzistora, rešetku za desalinizaciju, rešetku baterije, bilo sredstvima povoljan.

S vremena na vrijeme, već u 2011., na tržištu kapitala zapalio veliki entuzijazam za rešetku. (2 000532) zbog drži rešetku tvrtka tržište poštuju, dionica porasla više od 30% više od šest mjeseci, 2 godine kasnije, na tržištu je krenuo novi krug dionica dionica nagađanja, to više luda, jedan i pol mjeseci cijena dionica gotovo udvostručila.

Razdoblje, koncept rešetku je zastao, nestao. Ali u 2016., rešetku, a zatim u meso i krumpir, osigurač je osnivač Huawei Ren Zhengfei rijetko spominje u intervjuu rešetku, odmah je spržen kao u industriji veliki brat proći ulaganja signala.

Za ulog u rešetku, osim industrije tehnologija proboje i drugih dobrih, novih materijala ili rešetku tema foruma i sastanaka, itd., je također poticaj za ploču, koja u guranje rešetku ploča u na vrijeme-provjeren.