Graphene prašak je novi dvodimenzionalni ugljični materijal

Kao što svi znamo, metalna korozija je vrlo ozbiljan globalni problem, a svake godine zbog metalne korozije uzrokovane izravnim ekonomskim gubicima od oko 700 milijardi američkih dolara, korozija koju je uzrokovala metalna korozija iznosila je 4% bruto nacionalnog proizvoda (BDP ) Predmeti s visokim performansama teških namirnica su neizbježni.
Grafenski prah kao novi dvodimenzionalni ugljični materijal, s gotovo savršenim fizikalnim svojstvima i stabilnim kemijskim svojstvima. Vodljivost je 25 puta bakrena, duktilnost je 136 puta zlatnija, mehanička čvrstoća 105 puta čelik, brzina provodljivosti je 2,7 puta vlakana, toplinska vodljivost od 5300w / mk, kemijska je inertna, može biti kisela i alkalna. Na temelju gore navedenih svojstava, grafen je idealan teški premaz za dodavanje materijala.
Klijenti koriste moju tvrtku grafenski prah u boji za uspješno dodavanje, bez dodavanja grafena boje praha u usporednom testu, njegovo prianjanje i sprej s mlazom uvelike su poboljšani. Slijedi eksperimentalna situacija:
Eksperimentalni proces: u akrilnoj smoli na bazi vode, dodavanjem dvije tisućine grafenskog praha i određene količine željezne crvene boje, nakon 7 dana normalnog ispitivanja stvrdnjavanja.
Dodavanje grafena u prahu: pomiješano s željezom crvenim nakon brušenja da se pridruži.
Rezultati ispitivanja: ① dodavanje boja grafena u prahu, vrijeme pjenjenja od neodabrane obloge kašnjenja 1 sat (da se ne pridruži vrijeme mjehurića od 2 sata), odstupanje kontrasta od 50%; ② dodavanje boje grafena u prahu, prianjanje jače.