Shangdong Hengyu izradu rešetku gume

Sixth Element recently presented its “Horizon HD” tyre to the public at the GraphChina 2016 event in the People’s Republic
Šesti Element nedavno predstavio svoje "Horizont HD" guma javnosti na GraphChina 2016 događaj u People's Republic

Rešetku je smanjiti trošenje za 25%

Shangdong Hengyu tehnologija je postala najnoviji gume proizvođač najavljuje da je stvaranje gume na temelju nobelovac materijala rešetku. Druge kompanije koriste rešetku u gume uključuju bicikl tyremakerVitorriai brzo rastući kineski proizvođačSentury guma.

Prema poduzeće opskrbljuje Hengyu s rešetku (The šesti Element tehnologija materijala), Shangdong Hengyu je razvio "guma formulacija" da kompanije kažu pokazuje pozitivan utjecaj rešetku na performanse gume.

Šesti Element izvješće da oni su dodajući "jako male količine" šesti elemenata SE2430 rešetku za gume i Hengyu profila smjesa formulacije. Kao rezultat toga stopi navodno smanjuje za "više od 25 odsto". U isto vrijeme, suzom snagu je rekao da je "više nego udvostručio".

Šesti Element nedavno predstavio rezultanta "Horizont HD" guma javnosti na GraphChina 2016 događaj u People's Republic.

Pa koliko je ovaj proizvod za serijsku proizvodnju? Prema online vijesti izvora, cestom testiranje se blizi i marketing rešetku istaknut je trebala početi u ovom dijelu Božić 2016.

Šesti Element uspostavlja Europski ured

Šesti Element materijali tehnologija, koja se temelji u Changzhou u Kini, je proizvođač rešetku pahuljice, rešetku oksidnih i sličnih materijala. Oni se koriste u rasponu aplikacija, uključujući: premaz boje i antikorozivna premaza, sintetske filmove i baterije. Međutim, trenutno je fokus je na "premaza, Polimeri (plastike, kompozitnih materijala, vlakna), gume i baterije" i kada ti kažu da to – naravno – uključuje gume.

Tvrtka nedavno otvorio prodajni ured u Europi, i imenovan Bernhard Münzing bivši BASF i Gelita izvršni kao direktor prodaje. Cilj novi Europski ured šesti Element je razvoj poslovnih odnosa i naravno prodaje s ključnih inovatora u području srednje Uskrs Europe i Afrike. Doista, Europski ured se vidi kao prvi korak u uspostavljanju diljem svijeta prodaju i distribucijske mreže – nešto tvrtka nastoji postići u narednih nekoliko godina.

Prema rešetku-Info.com, šesti Element (T6E) trenutno proizvodi 100 tona/godini rešetku pahuljice i oksida u svojoj tvornici u Chengzhou, Kina. Ovo je se sastala sa novi pilot opreme dodajući 110 tona godišnje rešetku oksida te 55 tona/godini rešetku odnosno firme Changzhou elektrane. Ova biljka je opisan kao "stanje tehnike i visoko automatiziran".

Osim toga, šesti Element javlja da je rad na drugi proizvodni pogon, koji će imati 250 tona/godina grafit oksida i 125 tona godišnje rešetku pahuljica. Izgradnja ove stranice je već u punom tijeku, s drugom proizvodna linija, koja donosi ukupan kapacitet 250 tona/godinu rešetku oksida 125 tona/godini rešetku, dolazi online za Lipanj 2016.