Šesti Element planove financiranja 1 milijarde juana za izgradnju rešetku sustav

Je šesti element materijala technology Co, Ltd, osnovana u 2011, je high-tech poduzeća koja je specijalizirana u R & D proizvodnja i prodaja rešetku prah i tehnički razvoj rešetku aplikacija. Siječanj 2014, korporacija je odobren u sustavu prijenosa nacionalnih MSP udio Co, Ltd

Šesti element je prvi javno poduzeće čiji glavni posao je rešetku u Kini, i jedina je tvrtka s proizvodnim kapacitetom rešetku prah i CVD rešetku filma. Sada je u vlasništvu subcompany Wuxi rešetku film technology Co, Ltd, koji se fokusiraju na proizvodnji KVB rešetku filma. Šesti element i rešetku tehnologije imaju više od 50 R & D ljudi i više od 100 rešetku povezani patenata, uključujući 34 patenti dodjeljuju. U isto vrijeme, angažirali smo ekspert za međunarodno priznate rešetku Rodney S. Ruoff kao glavni stručni savjetnik.

2015 godine, prihod je šesti element je 23 milijuna juana, što je povećanje od 637% prošle godine, očekuje se da će postići više od 300% rasta u 2016 na toj osnovi. Šesti element je razvio Cink-allyl teška antikorozivna premaza s Dow Chemical i sol vrijeme antikorozivna premaza može doći do više od 3000 h, daleko izvan tradicionalnog antikorozivna premaza (nacionalni standardni Sol vrijeme je 600 h). U ovom trenutku, teška antikorozivna premaza su naširoko koristi u off-shore vjetroelektrana i oceaneering. U isto vrijeme, tvrtke rešetku proizvodi također primijenjene su PA6, ljubimac, gume, EPS i druge visoko polimernih polja.

Tvrtka će se šesti element kao platforma za izgradnju rešetku industriju lanca: odaberite dominantnog poduzeća u različitim područjima, surađuju zajedno da biste stvorili rešetku ekosustava. Osim Wuxi rešetku film technology Co, Ltd, tvrtka uložila pet tvrtki koje u rešetku gume, toplinska provodljivost rešetku film rešetku antikorozivna premaza i tako dalje. U 2020, volumen prodaje očekuje se na više od 1 milijarde juana. Kako surađivati s tvrtkom za izradu strateškog plana za razvoj rešetku ekosustava, kompanija planira da financije -1 50 milijuna milijardi juana nedavno za razvoj novih proizvoda i unapređenje primjene rešetku proizvoda.