Šesti Element otvara Europski ured, razgovaramo sa svojim novi direktor prodaje

Šesti Element materijali tehnologija je i Chengzhou, Porculan temeljen tvrtka koja razvija i proizvodi rešetku i rešetku oksid materijala. Tvrtka nedavno otvorio prodajni ured u Europi, i imenovan Bernhard Münzing kao direktor prodaje.

Bernhard je bio ljubazan dovoljno da sudjeluje u intervjuu rešetku-info. Bernhard je industrijski inženjer s naglaskom na kemiju, koji je obnašao različite pozicije u prodaji, materijala upravljanje, marketing i poslovni razvoj u velike i srednje veličine kemijskih kompanija.

Pitanje: mi razumijemo da je šesti Element (T6E) trenutno proizvodi rešetku pahuljice i rešetku oksida, u 100 tona/god postrojenja u Chengzhou. Je li to točno? Možete li nam reći nešto o trenutnom proizvodni pogon?

Imamo trenutnu proizvodnju uključujući pilot opreme 110 t / rešetku oksida odnosno 55 t / a rešetku u našim Changzhou biljka. Biljka je dostignuće i visoko automatiziran.

P: koja vrsta materijala napraviti T6E ponude? Koje su ciljne aplikacije?

Šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija nudi različite ocjene rešetku oksida suspenzije na bazi uključujući vode, kao i različite ocjene rešetku posebno dizajniran za različite primjene. Dostupni su i rešetku suspenzija. Trenutno usredotočimo na premaza, Polimeri (plastike, kompozitnih materijala, vlakna), gume i baterije.

Pitanje: ima li bilo koji komercijalni proizvođači/mateirals koji koriste rešetku additivies koju možete podijeliti s nama?

Nudimo komercijalne količine premaza, sastavljen i vlakana tvrtkama

P: T6E radi i na svoj drugi proizvodni pogon, i ovaj će imati kapacitet ili 250 t / a Idi ili 125 t / a rešetku pahuljica. Bilo koje nadopune na novu biljku?

Mi trenutno instalirati druga proizvodna linija, koja će donijeti našeg ukupnog kapaciteta do 250 t / a rešetku oksida odnosno 125 t / a za rešetku. Linija je će doći na tok.

Pitanje: T6E ima za cilj uglavnom biti materijalna usluga i ne rešetku aplikacija razvijač. Većina analitičara smatra da tržište za rešetku materijala ostaje mala u narednim godinama. Što je T6E je pogled na to? Je održiv posao, samo da pružaju materijale?

Tehnologija materijala šesti Element (Changzhou) razvija aplikacije za rešetku nudi ovaj povjerljivi znanja korisnicima sukladno ugovoru o tajnosti. Gosti će konačno kupiti naš rešetku materijal i koriste u svojim proizvodima. Uvjereni smo da će ovo potaknuti rešetku tržište brže kao što mnogi gosti mogu sudjelovati. U posebnim slučajevima imamo razvoj ugovori s odabranim klijentima.

P: u Prosinac 2015 T6E pokrenula novu rešetku-Cink koroziju premaz. Je ovaj primer sada dostupna komercijalno? T6E nastaviti razvijati takve materijale ili će fokus ostati na osnovne rešetku dovodnim?

Tehnologija je razvio i patentirao šesti Element (Changzhou) tehnologija materijala. Trenutno je jedan korisnik licencije koji koristi ovu tehnologiju i nudi premaz na tržište. Kako je već navedeno ćemo dodatno razviti aplikacije i nudi znanje zajedno sa odgovarajućim rešetku tip kupcima.

P: T6E pomaže tvrtkama razviti rešetku poboljšane baterije. Bilo koji obnove na takve proizvode? Kada možemo očekivati da vidite ove baterije na tržištu Kakvi su vaši stavovi na ostvarena rešetku-baterija najave iz Kine?

Šesti Element (Changzhou) tehnologija materijala ima prototipa rešetku materijala za baterije, trenutno testira od strane različitih kupaca. Očekujemo da ovi gosti će lansirati svoje proizvode u 2017. Nakon što u Kini najveći baterija proizvodnju industriji širom svijeta s jakim R & D aktivnosti ove najave nisu iznenađenje za nas. Oni su ozbiljni.

P: T6E nedavno pokrenuo Europski ured. Što nam možete reći na tu aktivnost? Koji su planovi T6E je do globalnog rešetku gosti?

Kemijska industrija u regiji EMEA je čelu novi razvoj materijala i život znanosti s mnogo skrivenih svjetski prvaci. Zadatak Europski ured šesti Element je uspostaviti poslovni odnos i prodaje s tim prvaka. Europski ured je prvi korak za uspostavljanje širom svijeta prodaju i distribucijske mreže za iduće godine.

Hvala vam Bernhard, sretno ti i šesti Element!